Vilka är vi? Vi är Expleo Stockholm, över 30 kompetenta konsulter med målet att hjälpa våra kunder med att underlätta deras digitaliseringsprocess. Med ett flertal års erfarenhet bakom oss med digitaliseringsprojekt i en mängd olika branscher och projekt har vi kompetensen som krävs för att underlätta ditt digitala liv. 


Expleo har ett stort engagemang för att underlätta för våra kunder och det är så vi låser upp den fulla potentialen för era behov. Det är genom detta engagemang och vår höga kompetens som vi har kunnat utmärka oss i vår bransch som ett företag som är duktiga på det vi gör. 


Vi har djup teknisk kompetens och vi har konsulter som passar just dig. Vi har konsulter som är specialiserade inom automatisering och även manuell testning. Arbetet som våra konsulter gör kan hjälpa dig skapa en testplan som kan ligga till grund för ditt arbete i år framöver.

Vad erbjuder vi?


1. Konsulter


Vi har flera kompetenta konsulter, både utvecklare, testare och projektledare. Vill du veta mer? Kontakta oss. 2. Fullständigt team


Vi erbjuder ett team med 3 juniora utvecklare, 1 junior teknisk testare och en SCRUM master på 50% som kan hjälpa dig att lyckas med dina digitala mål.3. GDPR/ISO 9001/SAFe


Vi hjälper dig med utredningar och implementationer för GDPR, ISO 9001 och SAFe